reserect reserect posted May 22, 2019, 23:15

Hi can anyone help

Hi i am trying to solve a problem i have been wondering why my sim was not being visited for over a week now. I realised that when i try and teleport from my grid to others it keeps saying unable to verify identity. I'm not sure exactly what the problem seems to be but all ports are open that are meant to be i have been trying the obvious trying to change the MyWorld.ini and opensim.ini but nothing seems to be helping i can not hypergrid anywhere.



Replies


DjDigital 1 months ago
A lot of times this issue is not always on your end but also the end of the grid the avatar is coming from. I have seen this several times again and I think sometimes the grids try to tp to are too busy to hand off connections. If you look @ the logs you will see where it shows there is a timeout in the connection of the grid the user is coming from then your system rejects it because the identity packet is not handled properly. Most of the times there is no changes you can make on your end instead the grid they are coming from needs to look @ their set up. Hope this helps..
reserect 1 months ago
I think it was to do with Windows Defender i think i have sorted it now.
Arielle 1 months ago
First things I check when a server is no longer reachable is both the local and public IP's. ie be sure your server's local ip ( 192.168.*.**) hasn't changed from the one you port forwarded and that http://reserectedworlds.ddns.net is still pointing at your current Public IP. https://www.canyouseeme.org/
Arielle 1 months ago
To start with the question would be whether you are using Diva distro .8.2 or .9.* Also are you using it through the Outworldz application? If you are I would suggest going to https://mewe.com/group/5bc12bdc322b351... as that group deals specifically with Outworldz and Diva Distro with WiFi.
reserect 1 months ago
I am using diva-r09000 and it is not through the Outworldz app
Arielle 1 months ago
Nowhere near enough information for anyone to be able to troubleshoot but on the clues i do see, I would suspect you are trying to mix and match the standalone and grid mode architectures.
reserect 1 months ago
Does this help at all? 14:08:00 - [WEB UTIL]: Slow ServiceOSD request 14 POST http://hg.osgrid.org:80/foreignagent/d... took 10172ms, 0ms writing(0 at Json; 0 at comp), 1298 bytes (4714 uncomp): {"agent_id":"d94715ba-9e08-43a3-bc33-79c66088f8a9","caps_path":"b6cb59d0-af85-4c15-9340-374ac7b8509a","child":true,"circuit_code":"1735551158","first_name":"reserect","last_name":"darkmatter","secure_
reserect 1 months ago
What i am using is a Diva opensim. that includes wifi also